Dru Yoga online

De natuurlijke verbinding tussen vrouw en natuur is zeer bijzonder en kostbaar. Door het huidige drukke bestaan kunnen we deze verbinding echter verliezen.

Dru yoga is de ‘yoga van het hart’ en geeft je de mogelijkheid om je weer te verbinden met natuurlijke ritmes en de wijsheid van jouw hart. Deze natuurlijke ritmes vormen de inspiratiebron voor de verschillende oefeningen, die speciaal gericht zijn op het vrouwelijk lichaam.

Door het bewust en met aandacht uitvoeren van de zachte en vloeiende bewegingen en houdingen, en het laten stromen van de adem in de bewegingen, leer je te luisteren naar de wijsheid van je hart en herontdek je jouw unieke kracht en levensritme.

Ik help je graag de kracht en vitaliteit die altijd al in je aanwezig is geweest opnieuw te ervaren. Hieronder kun je zien wanneer de lessen Dru yoga voor vrouwen gegeven worden.

Lessen online

Kies dan voor de maandagserie. Deze loopt van 6 februari tot en met 3 juli 2023. De achttien lessen zijn van 9.30 tot 10.45 (inloggen vanaf: 9.15).

De kosten voor de online lessen bedragen €180,00. De opnames van de lessen blijven twee weken beschikbaar.

Inschrijven

Voor de verschillende lessen kun je je online inschrijven.