‘yoga van het hart’

Dru Yoga voor vrouwen

De natuurlijke verbinding tussen vrouw en natuur is zeer bijzonder en kostbaar. Door het huidige drukke bestaan kunnen we deze verbinding echter verliezen.

Dru yoga is de ‘yoga van het hart’ en geeft je de mogelijkheid om je weer te verbinden met natuurlijke ritmes en de wijsheid van jouw hart. Deze natuurlijke ritmes vormen de inspiratiebron voor de verschillende oefeningen, die speciaal gericht zijn op het vrouwelijk lichaam.

Door het bewust en met aandacht uitvoeren van de zachte en vloeiende bewegingen en houdingen, en het laten stromen van de adem in de bewegingen, leer je te luisteren naar de wijsheid van je hart en herontdek je jouw unieke kracht en levensritme.

Ik help je graag de kracht en vitaliteit die altijd al in je aanwezig is geweest opnieuw te ervaren. Hieronder kun je zien wanneer de lessen Dru yoga voor vrouwen gegeven worden.

Lessen bij de Gimsel Academy

Voor lessen bij de Gimsel Academy, kun je kiezen uit twee series: op dinsdagavond en een op woensdagochtend. De dinsdagavond serie bestaat uit achttien lessen, lopend van 6 februari tot en met 25 juni 2024.
Dinsdagserie 1.1 : 18.30 – 19.45 uur
De kosten voor de dinsdag avondserie bedragen € 252,00

De woensdagserie vindt plaats op zeventien woensdagochtenden van 10.00 – 11.30 uur. Deze serie start op 7 februari en eindigt op 26 juni 2024.
De kosten voor de woensdagserie bedragen € 272,00
De Gimsel Academy is gevestigd op Mariniersweg 9 (in de Groene Passage) te Rotterdam.

Online lessen

Wil je liever online Dru yogalessen volgen? Kies dan voor de maandagserie. Deze loopt van 5 februari tot en met 1 juli 2024.

De lessen zijn van 9.30 tot 10.45 ( inloggen vanaf 9.15)

De kosten voor de online lessen bedragen € 170,00 ( deze lessen blijven twee weken beschikbaar om terug te kijken)

Inschrijven

Inschrijven via https://www.gimselacademy.nl/cursus/dru-yoga-vrouwen/

Ook kun je het inschrijfformulier downloaden. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in (vergeet je handtekening niet) en stuur het op naar de Gimsel Academy, Mariniersweg 9 3011 NB Rotterdam. Ook kun je het formulier afgeven aan de balie van de Gimsel Academy.